Hager Groepenverdeler Vision

Groepenverdeler Vision
Groepenverdelers Vision zijn al 20 jaar lang een vertrouwd gezicht op de Nederlandse markt. In 1991 startte Hager met een innovatieve verdeler met installatieautomaten en aardlekschakelaars in een opvallend lichte behuizing. Nog altijd is de Visiongroepenverdeler de toonaangevende woningbouwverdeler die voorop loopt om aan de veranderende wensen van de markt tegemoet te komen.

Datacommunicatie
De integratie van data in woningen is al jaren gemeengoed. De integratie van datatechnologie in de meterkast is dat helaas nog niet. De Vision-verdeler laat zich uitstekend combineren met uitbreidingsverdelers, waarin de datacommunicatiecomponenten kunnen worden ondergebracht. De databehuizing vormt zo een keurig afgewerkt geheel met de behuizing voor modulaire componenten. 

Besturing met KNX
Ook de besturing van de woning door KNX gebouwautomatisering kan geheel ondergebracht worden in een visionbehuizing. De voordelen van aansluitgemak met het buisinvoerstuk worden gecombineerd met het eigentijdse design van de Hagerbehuizing.

De juiste basis
Vision wordt geheel naar wens samengebouwd door de installateur of in een van de ruim 550 reeds gedefinieerde samenstellingen. Deze ruime keuze aan basisverdelers, opties en uitbreidingssets zorgt altijd voor maatwerk in de woning. In de loop der jaren zijn innovaties toegevoegd aan de verdeler, zoals de combikit (geassembleerde combinatie van aardlekschakelaar en één tot vier installatieautomaten) en een renovatieset.
Recent werd de codering van de verdelers aangepast. De groepencodering op de compleet geassembleerde verdelers loopt nu door bij vrije moduulplaatsen, zodat bij een uitbreiding geen nieuwe stroken gemaakt hoeven te worden.

De stekkerbare verdelers vinden vooral hun toepassing in industrieel vervaardigde woningen of gebouwen waar de installatietijd ter plekke tot een minimum beperkt wordt, bijvoorbeeld in unitbouw.

VOORBEELD ANIMATIE VISION GROEPENKASTVERDELER